Här kan du skriva på vår namninsamling för att stoppa matchen mellan Israel-Sverige. Antingen kan du göra det digitalt (nedan) eller så kan du ladda ner och skriva ut en namnlista som du sedan skickar in till oss (adress står på listan. Underskatta inte papperslistor! Ta med en till nästa möte du ska på och be dina vänner och arbetskamrater att skriva på.

***

Stoppa matchen!

Den 6-8 mars skall svenska tennislandslaget spela Davis Cupmatch mot Israel här i Malmö. Detta kan vi inte acceptera. Vi vill att svenska tennisförbundet följer svenska riksidrottsförbundets ramar för internationellt idrottsutbytte.

”Idrottsutbyte i form av tävling eller uppvisning skall ej förekomma om ett land i idrottsligt sammanhang gör sig skyldigt till diskriminering mot någon på grund av etniskt ursprung, kön, sexuell läggning, funktionshinder, religion eller politisk anslutning eller om ett land är föremål för bindande FN-sanktion.”

Israel förvägrar genom ockupationen det palestinska folket möjligheten att leva i trygghet och att utöva idrott. Därför säger vi: Inget idrottsutbyte med en ockupationsmakt – Stoppa kriget och bojkotta Israel!

Jag som undertecknar vill att matchen stoppas. Jag vill inte att Israel spelar Davids Cupmatchen 6-8mars i Malmö.

Inget idrottsutbyte med en ockupationsmakt – Stoppa kriget och bojkotta Israel!


Skriv på! (klicka på denna länk)

Annonser
%d bloggare gillar detta: